Morten Nymoen

 

Det å kunne fortelle en historie på en knapp, stilsikker og interessevekkende måte er en evne mange ønsker seg …
Sorgenfri tekst har særlig god ekspertise og erfaring med norsk og engelsk fagterminologi for teknisk utstyr til studio, scene, kringkasting, for musikkbransjen og for medisinskteknisk utstyr.
Jeg legger stor vekt på ærlighet, nøyaktighet, punktlighet og konfidensialitet. Tidsfrister og andre avtaler overholdes.
Sorgenfri tekst ble etablert i 2005. Tidligere har jeg jobbet med salg og kundestøtte av teknisk utstyr til profesjonelle kunder i studio- og musikkbransjen i en årrekke.
Har vært redaktør for kundeaviser, med produktomtaler og teknisk stoff, oversatt fra engelsk til norsk. Erfaring med annonser, innhold for nett, oversettelse av teknisk stoff til og fra engelsk.
I møte med konkurrenter, offentlige instanser og kolleger er det viktig å kunne skrive enkelt, korrekt og levende. Jeg har en sterk språksans, nært forbundet med en medfødt musikalitet.
Ellers er jeg blant annet interessert i mennesker, musikk, sang, kunst, litteratur, historie, kultur, film, mat, kaffe, innredning, arkitektur, design, ski, sykkel og – skriving og språk!